Доставка

Начало Swiss Boutique Доставка

Безплатна доставка в цяла България!

Доставката е напълно безплатна до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерска компания Спиди.

Поръчки направени след 15.00 часа се обслужват на следващия работен ден.

Доставки в извън работно време, през уикенда или по време на официални празници се обслужват на първия работен ден.

Доставки в рамките на деня са възможни само за София след допълнително уточнение.

Може да получите стоката и от магазин Swiss Boutique в Парадайс Център или Сердика Център в София. Моля, заявете това в полето „Бележка” при поръчката Ви.

Всички поръчки се изпращат с опции “Преглед” и “Тест”. Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Връщане на продукт: Всеки* закупен продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни!

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати разходите по доставката.

Могат да бъдат върнати продукти САМО срещу фактурата (която сте получили при доставката), и ако са в ненарушен търговски вид, т.е не са повредени, ползвани, носени и са в оригиналната си опаковка.

*Съгласно чл.57 (ал.3) от “Закона за защита на потребителите” стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

************************************************************************************************

Всички часовници представени на SwissBoutique.bg  имат пълни 24 месеца гаранция от деня на покупката. Някои марки имат по-дълъг гаранционен период от 3 години, като това ще е посочено на страницата на съответния продукт.

Всички часовници са с международна гаранция. Това означава, че в случай на проблем, можете да се свържете с местен представител или сервизен център където и да се намирате в света.

 

  • Всички продукти, закупени или поръчани от този сайт или от нашите магазини Swiss Boutique са 100% автентични.
  • Ние сме единствен оторизиран представител за България на марките: TW STEEL, MeisterSinger, Delbana, 33 Element, Laso 1925, Yamaha Factory Racing, VR46, Rebecca, Ottaviani, Passavinti, Garel, Encelade, Roderer. Гарантираме с името си за автентичността на всички продукти, представени на нашия сайт.
  • Безплатна доставка за територията на България с опция тест и преглед
  • Продуктите предложени за продажба на този сайт са налични в България.
  • Можете да изберете удобен за Вас начин на доставка и плащане
  • Всички продукти стигат до Вас в оригиналната си кутия и с оригинална гаранционна карта
  • Гарантирана доставка
  • Гаранционен и следгаранционен сервиз за всички продукти
  • Квалифициран персонал ще отговори на всички Ваши въпроси